201907.25
FABIA Ambition 1.0 MPI со 60 кс за 10.500 €

FABIA Ambition 1.0 MPI со 60 кс за 10.500 €

Елеганција во совршени пропорции. Промените во новата Fabia се веднаш забележливи. Таа сега изгледа помоќно, а истовремено поемотивно, особено во надворешноста. A одвнатре, едноставно паметните решенија доаѓаат уште повеќе до израз со новите мултимедијални системи, кои поврзувањето го прават уште полесно.

201907.25
Škoda Octavia 1.6 TDI со 115 кс и ЛИЗИНГ ПАКЕТ за 17.650 €

Škoda Octavia 1.6 TDI со 115 кс и ЛИЗИНГ ПАКЕТ за 17.650 €

Елеганција во совршени пропорции. Промените во новата Octavia се веднаш забележливи. Таа сега изгледа помоќно, а истовремено поемотивно, особено во надворешноста. A одвнатре, едноставно паметните решенија доаѓаат уште повеќе до израз со новите мултимедијални системи, кои поврзувањето го прават уште полесно. Новата Octavia е богато опремена со радио SWING со 6,5” екран во боја осетлив…

201907.25
Храброста не носи напред! Новата Scala.

Храброста не носи напред! Новата Scala.

Овој модел на Чешкиот производител комплетно го редефинира сегментот за компактен семеен автомобил, а во понудата на Skoda се позиционира помеѓу Fabia и Oktavia, заменувајќи го моделот Rapid кој завршува со своето производство. Основана на концептот VISION RS, новата Skoda Scala беше развивана 4 години, а крајниот резултат претставува перфектен производ. Инкорпорирајќи нова технологија, емотивен…

201907.25
Создадена да биде поинаква! СЕАТ Арона!

Создадена да биде поинаква! СЕАТ Арона!

Едни ги следат останатите, а други креираат свој пат. Новата SEAT Arona е твоето градско теренско возило создадено за оние кои се храбри. За оние кои со задоволство одат по својот пат. Целосно опремена со индивидуално оформени карактеристики, ја одржува врската меѓу агилното градско возило во теренски стил. Тоа е таа, подготвена за акција. Дали…