201907.25

FABIA Ambition 1.0 MPI со 60 кс за 10.500 €

Елеганција во совршени пропорции. Промените во новата Fabia се веднаш забележливи. Таа сега изгледа помоќно, а истовремено поемотивно, особено во надворешноста. A одвнатре, едноставно паметните решенија доаѓаат уште повеќе до израз со новите мултимедијални системи, кои поврзувањето го прават уште полесно.