Електронско закажување на сервис

Пополнете го онлајн барањето и притиснете ИСПРАТИ. Во најкраток можен рок ќе Ви одговорориме и ќе Ве известиме за терминот.

*********************

Име и Презиме:   
Е-маил:   
Телефон:    - 
Тип на возило: 
  Volkswagen
  Škoda
  Seat
  Volkswagen Nutzfahrzeuge
  Audi
Број на шасија(VIN):
Поминати км:
Тип на сервис: редовна поправка/сервис
друго
Сервисен проблем:
Напомена: полињата означени со ѕвездичка (*) се задолжителни за пополнување.