Во рамките на Продажно – сервисниот центар ДЕЛУКС АУТО Куманово функционира и пордужница на ПОРШЕ ЛИЗИНГ која Ви обезбедува се на едно место: Купување, Финансирање, Осигурување и Одржување. Вашиот сон за нов или половен автомобил можете да го остварите за 24 часа само со ДЕЛУКС АУТО Куманово во соработка со ПОРШЕ ЛИЗИНГ .

Единствена можност да набавите автомобил на лизинг со кумановски регистарски ознаки. Преку ПОРШЕ ЛИЗИНГ можете да купите како нов така и половен автомобил.

Повеќе информации можете да најдете на http://www.porscheleasing.com.mk/