201809.18

KAROQ – Вози на свој начин!

Природата не простува компромиси, таа ја создава само најдобрата можна комбинација. Моќниот дизајн на KAROQ ја поврзува извонредната естетика со впечатливи Off road елементи. Создаден за најтешки услови, неговиот изглед го презентира со самоуверена елеганција. KAROQ 1.6 TDI со 115 кс, отсега е достапен за 20.450 евра. Во соработка со Порше Лизинг, новиот KAROQ може да биде ваш за 250 евра месечна лизинг рата*. За понудата да биде уште подобра во пакетот Ambition Plus, вклучивме:
  • 8 инчен екран во боја осетлив на допир
  • Smart Link поврзување
  • задна камера
  • мултифункционален управувач
*Финансиски лизинг со 25% учество и 72 месеци период на отплата.