201805.04

НОВАТА SEAT ATECA

Градот е твојата авантура! Seat Ateca, несомнено е најдобриот избор, благодарение на дизајнот, иновативната технологија и комфорот, а за понудата да биде уште подобра, со Seat Mobility пакетот можете да го добиете возилото на 3 рати, кои се отплаќаат на 2 години и 0% каматна стапка