201809.18

Новиот Golf – Одличен 5+

ПАКЕТ 5+*

  • → 5% ЛИЗИНГ УЧЕСТВО 
  • → 5% КАМАТНА СТАПКА 
  • → 5 ГОДИНИ ОТПЛАТА 
  • → 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА**
  • → 5 ГОДИНИ КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ*** 
Новиот Golf е подостапен од било кога. Со само 5% лизинг учество, можете да добиете Golf кој има збогатена стандардна опрема која вклучува: LED дневни и LED задни светла, 5 врати со електрика на предни и задни прозорци, автоматски двозонски клима уред Climatronic, радио Composition color со 6,5 инчен екран во боја осетлив на допир, мултифункционален кожен управувач со команди, USB, Bluetooth поврзување, 6 степен менувач, централен преден потпирач за раце, светла за магла со статичко осветлување во свиоци и многу повеќе. *Финансиски лизинг со промотивна каматна стапка од 5%, учество 5% и период на отплата од 60 месеци. ** 5 годишната гаранција е со 100.000 километри