201801.16

ОВА Е ТВОЈОТ ПАТ! НОВИОТ PASSAT

  • Финансиски лизинг
  • 3 рати
  • 2 години
  • 0% камата
  • Учество 33%
  • Трошоци 0%
  • Период 24 месеци