201809.18

Работното место е нашиот дом!

Caddy, Transporter, Crafter и Amarok.

Секој работен ден носи нови предизвици кои бараат брзи и професионални решенија. Со Volkswagen Комерцијалните Возила добивате двигатели на Вашиот бизнис на кои работното место е нивниот дом! А за да можете да ја исполните секоја задача, креиравме Порше Лизинг пакет со кој добивате:
  • → ГРАТИС Прва регистрација
  • → Каско за прва година
  • → Авто одговорност
  • → 15% учество
  • → 3 месечно финансирање на ДДВ*
  • → 5 години рок на отплата
Понудата трае до 31.12.2018 година и важи за товарната програма на Volkswagen комерцијални возила. Лизинг пакетот е достапен со учество од 15%, период на отплата од 60 месеци, прва регистрација, каско за првата година и авто одговорност. Пакетот е со остаточна вредност која зависи од вредноста на возилото. * 3 месечно финансирање на ДДВ со уплата на истото во четвртата рата, по направен поврат на ДДВ.