201805.04

ŠKODA SUPERB – МАКСИМУМ КОМФОР!

Зборот комфор претставува збир на удобности за работа, живеење, одмор. Во новиот Superb, овие карактеристики функционираат во совршена хармонија. Најпросторен во класата со низа иновативни елементи, кои го прават секое патување во Superb, совршено. А за комфорот да биде максимален, во понудата вметнавме Comfort пакет кој вклучува уред за навигација за да пристигнете на било која дестинација, адаптивен темпомат за вашите долги патувања, паркинг сензори за секогаш да го најдете вашето идеално паркинг место и DSG автоматски менувач кој го прави Superb идеален избор за Вашите семејни и бизнис патувања.