201907.25

Создадена да биде поинаква! СЕАТ Арона!

Едни ги следат останатите, а други креираат свој пат. Новата SEAT Arona е твоето градско теренско возило создадено за оние кои се храбри. За оние кои со задоволство одат по својот пат. Целосно опремена со индивидуално оформени карактеристики, ја одржува врската меѓу агилното градско возило во теренски стил. Тоа е таа, подготвена за акција. Дали си подготвен и ти? ГРАТИС: Каско осигурување со франшиза од 200 евра (Ateca 500 евра франшиза), прва регистрација, авто одговорност. Времетраење на кампањата: до 30.08.2019 година